Hirdetés

II. Világháborús stratégia a Square Enixtől

|

Order of War néven érkezik az új Square Enix játék.

Hirdetés

A Square Enix még az idén újabb próbát tesz a nyugati piac meghódítására. Ezúttal nem egy JRPG-t próbálnak meg "amerikásítani", hanem egy nyugati fejlesztők által, direkt erre a piacra fejlesztett játékkal tesznek próbát. Az Order of War stílszerűen egy stratégia lesz - ha már hódítunk.

A fejlesztést a Wargaming végzi, akik nagy tapasztalatokkal rendelkeznek körökre osztott stratégiák terén. Az ő nevükhöz fűzödik a Galatic Assault, valamint a Massive Assault sorozat. A bejelentésből ugyan nem derül ki, hogy az Order of War RTS, vagy pedig körökre osztott stuff lesz, de a fejlesztőt látván, talán inkább az utóbbira szavaznánk. 

Az Order of War egyszemélyes kampányaiban két oldalon vehetünk részt a harcokban. A nyugati fronton az amerikaiakkal szoríthatjuk vissza a németeket, míg a keleti fronont a németekkel próbálhatjuk meg visszaverni a bozontos muszkákat. Multiplayer is lesz, méghozzá a sima skirmish mód mellett, Deathmatch jellegű harcokban is részt vehetünk majd. A megjelenés idén ősz, egyelőre csak PC-re, és csak PAL területeken.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)