Hirdetés

Ikonikus raiddel frissül hamarosan a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

|

Közelegnek Zul'Aman istenségei, élükön egy bizonyos félkarú, félszemű troll áll.

Hirdetés

A World of Warcraft retail változata mellett szépen zakatol a Burning Crusade Classic is, már jó pár népszerű raidet kipucoltak Azeroth kalandorai, de tartogat még meglepetéseket a régi-új kiegészítő. Közeledik ugyanis a játék negyedik fázisa, ami a Battle for Mount Hyjal és a Black Temple után ismét egy jól ismert raidet tesz elérhetővé, illetve jönnek még egyéb változások is, amelyek miatt érdemes lehet hamarosan visszanézni.

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy jövő héten, március 22-én élesedik a The Gods of Zul'Aman tartalmi frissítés, habár azt fontos észben tartani, hogy az ezzel érkező új raid, Zul'Aman csak március 24-én nyitja meg kapuit.

Hirdetés

Ez egyébként egy kisebb volumenű, 10 fővel operáló kaland, de így is lehetőségünk lesz kiállni hat új boss ellen, akik között megtalálható a lila kendőbe bugyolált Zul'jin is. Ráadásul ha elég gyorsak vagyunk, és megmentjük a raidben szenvedő foglyokat is, akkor egy elég menő medve hátas lesz a jussunk.

A címszereplő raid mellett érkeznek még különböző változtatások is, így például még több bosstól zsebelhetünk be Badge of Justice-okat, és Outland összes dungeonje is könnyebb lesz. Ha kíváncsiak vagytok a patch további újdonságaira, érdemes átböngészni a Blizzard bejegyzését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nálatok pörög még a Burning Crusade Classic?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)