Hirdetés

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover megjelenés március 25-én

|

Új IL-2 Sturmovik rész érkezik, amelyben egy darab Sturmovik sem lesz... de legalább most van trailer!

Hirdetés

Az Ubisoft bejelentette, hogy az IL-2 Sturmovik sorozat legújabb része, a Cliffs of Dover március 25-én száll fel PC-re.

A Cliffs of Dover 1940 kulcsfontosságú légiharcait szimulálja az angol, német és olasz légierő között.

A játék több ezer órányi munkával, a legapróbb részletekbe menő pontossággal készült valós életből vett repülők modelljeit tartalmazza majd. Több, mint egy tucat történelmileg hitelesen kutatott és modellezett, legendás angol, német és olasz repülőgéppel repülhetünk majd. Ezek mellett további 13, hasonlóan akkurátusan modellezett,  MI által kontrollált  repülőgép is megtalálható lesz a játékban. A kampányban a játékos a brit légierő tagjaként harcol majd a németek ellen. A multiplayer módban a Deathmatch-szerű free-for-all mellett több egyéb mód is lesz, az órákig is eltartó 128 fős, tömeges légicsatáig bezárólag.

Részletekbe bocsájtkozó repülési tréning is megtalálható lesz a játékban - a számítógépes instruktor megtanítja vezetni a repülőgépet.

A Cliffs of Dover új környezetben, London, dél-Anglia, észak-Franciaország és Belgium körzetében zajlok. A hatalmas térkép történelmi városokat, falvakat, repülőtereket, radarállomásokat ábrázol majd a lehető legpontosabb történelmi hitelességgel. Mindehhez DX10 és DX11 támogató, vadiúj grafikus engine is jár. Természetesen a megszokott módon a játék nehézségi fokozata is állítható lesz.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)