Hirdetés

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover megjelenési trailer

|

Az IL-2 Sturmovik sorozatban olyan rész következik, amelyben nincs is benne az IL-2 Sturmovik.

Hirdetés

Az angliai csatában ugyanis nem vettek részt a szovjet csatarepülők - érthető okok miatt.

Az angol, amerikai és német csúcstechnológia azért jócskán jelen volt, a fekete keresztes és a hazájukat védő angol gépek cikáztak a szigetország egén ezekben a napokban, amikor kétségbeesett harc folyt az Anglia feletti légtérért.

A történelemből már tudjuk, ki és hogyan nyerte ezt a legendás konfrontációt, most azonban mindkét oldalon pilótafülkébe ülhetünk és magunk is részt vehetünk a csatában - vagy akár 128 fős multi-ütközetekben is harcolhatunk.

Aki valaha játszott szimulátorral, annak máris megdobban a szíve, amikor egy Heinkel bombázóba ülve a felszállópálya betoncsíkja egyre gyorsulni kezd a gép mellett...

Megjelenés április 8-án:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)