Hirdetés

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover - új DRM, limitált kiadás

|

A Ubisoft úgy döntött, jövőben érkező játékai már nem a régi, sokat szidott DRM-et fogják használni.

Hirdetés

Valljuk be, a Ubisoft állandó internetkapcsolatot igénylő másolásvédelme nem volt egy felhasználóbarát megoldás, de mivel jófej kiadóval van dolgunk, kitaláltak egy új módszert a játékok illegális terjesztésének visszaszorítása érdekében.

Az egyik, TAGES névre hallgató védelmi rendszert használó játék az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover lesz, mellyel már azok is nyugodtan játszhatnak, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak állandó internetkapcsolathoz jutni. Másrészt érkezik egy gyűjtői kiadás is a játékból, amely a következőket tartalmazza:

- A játék eredeti kiadása
- szövetből készült pilóta menekülő térkép az Angliai csata stratégiai pontjaival
- a Spitfire I repülőgép pilóta kézikönyvének hiteles másolata (a RAF pilóták ezt használták az Angliai csatában és a RAF múzeumban őrzött eredeti dokumentum alapján nyomtattak újra)
- 150-oldalas, gyűrűre fűzött, minden részletre kiterjedő pilóta kézikönyv

Az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover március 25-én jelenik meg, kizárólag PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)