Hirdetés

Illegális WiFi-használatért letartóztatás

|

Egy michigani férfit őrizetbe vettek, mert egy kávézó ingyenes WiFi-jét használta a saját autójából.

Hirdetés

A törvény szerint Sam Petersont azért tartóztatták le, mert engedély nélkül használta valaki másnak a hálózatát. A kávézó WiFi-hálózata csakis a vendégek számára volt fenntartva, a férfi viszont soha be nem lépett abba a kávézóba. Állítása szerint azt hitte, hogy ezt megteheti, és csak azért járt le oda, hogy megnézze az e-mailjeit; gondolta: ezzel semmi gond nincsen. Elméletileg 5 év szabadságvesztésre ítélhetik és 10 000 dolláros pénzbüntetést is kiszabhatnak, de úgy néz ki, az ügyészek tudomásul vették, hogy Peterson nem tudta, hogy törvényt szeg. Így egy 400 dolláros pénzbüntetéssel és 40 órás munkával kell vezekelnie bűneiért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)