Hirdetés

Illusion Softworks megállapodás

|

Az Illusion Softworks-t olyan játékokról ismerhetjük már, mint a Mafia, a Hidden & Dangerous és Vietcong sorozatok. A közelmúltban aláírt egy megállapodást a Meqon Game Dynamics-szal, mely szerint a 2007-ig megjelenő játékaiban az ő fizikai motorjukat fogják használni. Sajnos másról azonban nem ejtenek szót, szóval egy tipikus PR fogásról van csak szó. De azért jó, hogy most már azt is tudjuk, hogy ha lelövünk majd egy ellent, az a Meqon féle rongybaba fizika törvényei szerint fog majd összerogyni... :) Update: samael megsúgta, hogy a Duke Nukem Forever-höz is ezt licenszelték anno. Lehet, hogy a Digital Sofworks játékaiban mégis előbb fogjuk ezt élesben is megtapasztalni :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)