Hirdetés

Ilyen a hangulat a világ egyik legnagyobb eSport versenyén

|

Az MLG Columbuson készült rövidfilm nem a fejlövésekkel, sokkal inkább a közönség reakcióival foglalkozik.

Hirdetés

Ha valaki nem volt még nagy eSport versenyen, annak azt javaslom, hogy ha teheti, mindenképp látogasson ki egyre. A PlayIT eSport színpada már jó kezdés, de meg sem közelíti azt a hangulatot, amit a nagy nemzetközi tornákon átélhet az ember.

A múlt héten zajlott az MLG Columbus, ahol a világ legjobb csapatai azért küzdöttek, hogy az egymillió dolláros nyereményalapból a lehető legnagyobb szeletet szerezhessék meg. A torna legszebb pillanatairól már készült összeállítás, de nemcsak a kivetítőn, hanem a nézőtéren is történtek elképesztő dolgok.

A Room on Fire csapata egy olyan filmet hozott össze, amiben a nézők játszák a főszerepet. Amikor még a sokat látott kommentátorok is tapssal fogadnak egy-egy megmozdulást, ott érezhető, hogy nem mindennapi dolgok zajlanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)