Hirdetés

Ilyen a Lovecraft-féle horror és a bizarr erotika találkozása egy játékban

|

A Lust From Beyond a nyomasztó hangulata az Amnesia játékokra emlékeztet, azonban komoly szerepet kapott benne a meztelenség is, de ezt nehéz a klasszikus értelemben izgatónak nevezni.

Hirdetés

Már kipróbálható a Lust From Beyond, mely a fejlesztők bevallása szerint is Lovecraft és Giger munkásságából merít. A masszívan felnőtteket célzó horror kalandban az amorf, groteszk, démoni ellenfelek és helyszínek mellett nagy szerepet kap az erotika és a meztelenség, melyek kendőzetlenül jelennek meg a Movie Games Lunarium játékában.

Hirdetés

Aki ismeri H. R. Giger munkásságát, az pontosan tudja, hogy alkotásaiban igen dominánsan jelen vannak a fallikus- és vulva-szimbólumok. A Lust From Beyond erre a vonalra erősít rá: a környezet és az ellenfelek dizájnja láttán Sigmund Freud is csak elismerően csettintene, a cselekményben pedig erotikus tartalmak jelennek meg.

Az egész hangulatról remek képet ad a most megjelent előzetes, melyet szigorúan csak nagykorú olvasóinknak ajánlunk:

Ha valaki szeretne mélyebbre merülni ebben a horrorral és erotikával átitatott kalandban, akkor már kipróbálhatja a Lust From Beyond ingyenes demóját, melyben a játék prológusával ismerkedhet meg.

A teljes alkotás szeptember 24-én debütál PC-n, tehát akik esetleg vágynak egy Lovecraft hangulatát és Giger látványvilágát ötvöző, tabukat döntögető horror-kalandra, azok hamarosan figyelemreméltó alkotásba vethetik bele magukat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)