Hirdetés

Ilyen AMD konfigurációt ajánlunk a GTA V futtatásához

|

A PCWorld az olvasók kérésére összeállított két olyan AMD-s konfigurációt is, amivel gondtalanul élvezhető a GTA V: az egyikkel jól, a másikkal sokkal jobban fut.

Hirdetés

A Rockstar nemrég leleplezte a Grand Theft Auto V gépigényét, amelyben egy FX-8350-es processzort javasolnak 8 GB memóriával és egy HD 7870-es videokártyával karöltve ahhoz, hogy ideálisan fusson a játék.

Ez sem tarthatatlan állapot, viszont a PCWorld összeállított két olyan AMD-s konfigurációt is, amely sokkalta kiegyensúlyozottabb és még a pénztárcánkhoz is jobban illeszkednek, persze attól függően, hogy milyen részletességet szeretnénk elérni. A takarékosabb megoldás értelemszerűen kedvesebb a pénztárcánkhoz és egészen addig nincs oka szégyenkezésre, míg nem szeretnénk mindenben a maximumra törekedni (egy 3GB-os Radeon R9 280 VGA például elég jól hangzik, nem?). Ha a cél viszont az ultra/very high szint elérése, akkor a második alternatíva a nyerő, ebben már több mag van, mint egy elcseszett meggyespitében és akkor sem esik kétségbe, ha reccsenésig toljuk a csúszkákat.

Érdemes tehát végigböngészni a PCWorld cikkét, remek tippeket kaphattok a GTA V futtatásához és a márciusi megjelenésig még egy új masinára is lehet spórolni vagy bővíteni a már meglévőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)