Hirdetés

Ilyen az Éhezők viadala a DayZ-ben

|

A Survivor Gamez lényegében egy brutális eSportot csinál a DayZ-ből. A hétvégén zajlott a "döntő", érdemes belepillantani.

Hirdetés

A DayZ teljesen szabadságot biztosít mindenkinek és ebből kifolyólag a kreatívabb játékosok kis meta-játékokkal dobják fel a Chernarus-i túlélőtúrát. Az egyik legzseniálisabb ezek közül a Survivor Gamez.

A név lényegében mindent elárul. A havonta megrendezésre kerülő harcban tizenhat kétfős csapat vesz részt és - ahogy az már csak lenni szokott - a végén csak egy maradhat. Az eseményen neves YouTuberek és Twitch streamerek vesznek részt és mivel a DayZ-ről van szó, nemcsak a többi csapat jelent kihívást, hanem a zombik, a felszerelések összegyűjtése és persze maga az alfa állapot, ami talán mind közül a leggyilkosabb ellenség.

A hétvégén lezajlott a "döntő", amit a Twitchen természetesen élőben streameltek a szervezők. Érdemes újranézni a harcot, mert nem hiszem, hogy van még egy olyan játék, amiben ennyire kiélezett és szabad lenne a küzdelem. 


Watch live video from SurvivorGameZ on Twitch

Részt vennétek valami hasonlóban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)