Hirdetés

Ilyen beállítások mellett fut majd konzolokon a Hogwarts Legacy

|

Több opcióval is készülnek a fejlesztők, akik a Steam Deck-tulajdonosoknak is hoztak egy jó hírt.

Hirdetés

Rendkívül sűrűnek és mozgalmasnak ígérkezik ez az év nem utolsósorban amiatt, hogy tucatnyi más AAA kategóriás sikervárományossal egyetemben a Hogwarts Legacy sem készült el időben ahhoz, hogy már 2022-ben megjelenjen. A játékosokat Harry Potter világába, annak a Legendás állatokénál is távolabbi múltjába repítő akció-RPG nem kevesebb, mint hat platformon lesz majd elérhető.

Az előző generációs, illetve a switches verzióról még nem mesélt az Avalanche Software, azonban azt már tudjuk, hogy milyen PC kell majd a kompromisszummentes futtatáshoz. Spoiler: elég erős. Időközben pedig az is kiderült, hogy aki a február 10-én a PC-s verzióval egyszerre debütáló PS5-ös vagy Xbox Series X|S-es kiadásokra feni a fogát, milyen képfrissítési ráta mellett fedezheti fel Roxfortot és a híres-neves tanintézmény környékét.

Hirdetés

A Portkey Games (ez az entitás felel a Warner Bros. Interactive Entertainmenten belül minden varázsvilágos tartalomért) támogatói oldalán megjelent információkból egyértelműen kiderül, hogy legalább két grafikai beállítás közül választhatunk majd, és bizton számíthatunk nagy felbontást és részletességet kínáló Fidelity módra 30 fps-es limittel, valamint a szerényebb látványért cserébe 60 fps-t ígérő Performance módra. Akinek pedig arra alkalmas tévéje vagy monitora van, kiélvezheti a VRR-támogatás nyújtotta előnyöket is.

Megerősítést nyert továbbá, hogy aki hordozható formában élné át a kalandot, de a Nintendo hibrid konzolja helyett inkább a Steam Decket preferálja, már a megjelenés pillanatában zavartalanul élvezheti a játékot, nem kell az optimalizálásra várnia.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Most pedig, hogy mindezt tudjuk, igazából nem is maradt más tennivalónk, mint besoroltatni magunkat a Teszleg Süveggel a Roxfort valamelyik házába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)