Hirdetés

Ilyen értékelést kapott Szoboszlai Dominik az EA Sports FC 24-ben

|

A Liverpoolt erősítő magyar focistát jobbra értékelték, mint a FIFA 23-ban.

Hirdetés

Mióta bejelentették az Electronic Arts FIFA-sorozatát folytató EA Sports FC 24-et, azóta folyamatosan érkezett valamilyen információ vagy videó arról, hogy mennyit és miben fejlődik a focis játék az előző részekhez képest. Kaptunk már gameplay videót, ami mesélt a játékmenet változásairól, kiderült egy megosztó döntés az Ultimate Team móddal kapcsolatban és a karriermódok újdonságait is láthattuk.

Most viszont olyan érdekesség jött, amely elsősorban a magyar focirajongóknak fontos, másodsorban viszont a Liverpool-szurkolóknak is, ugyanis hazánk egyik legtehetségesebb játékosa, Szoboszlai Dominik a közelmúltban csatlakozott a csapathoz a középpályát erősítendő. 

Hirdetés

Az EA Sports FC 24 tartalmazni fogja a szezon változásait, ennek köszönhetően már Szoboszlait is a Liverpoolnál fogják találni a játékosok, és a játékoskarriert bemutató videóból az is kiderült a tréning kapcsán, hogy a klub egyes focistái milyen értékeléseket érdemeltek ki ezúttal. Többek között Gomez 79-es, Mac Allister és Konaté 81-es, Robertson 86-os, Becker pedig 89-es lett, de ami számunkra a legérdekesebb, hogy a cserék között helyet kapó Szoboszlai Dominik 82-es értékelést kapott. 

Az EA Sports FC 24 szeptember 29-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Ti a Szoboszlaival felálló Liverpoolnak szavaztok majd bizalmat vagy más csapatnak?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)