Hirdetés

Ilyen felbontásban fut majd a Lords of the Fallen

|

Egy bemutató során kiderült néhány fontos technikai részlet a játékról, miközben a fejlesztők az egekig magasztalták az Unreal Engine 5-öt.

Hirdetés

Az eredeti, 2014-es Lords Of The Fallen a jó ötletei ellenére többnyire vegyes fogadtatásban részesült, viszont a 2022-ben bemutatott reboot kifejezetten meggyőzőnek tűnik az eddig látottak alapján, most pedig kiderült egy újabb fontos részlet az Unreal Engine 5-ben készülő soulslike-ról, legalábbis ami a konzolos verziókat illeti.

A játékot fejlesztő Wccftech és a kiadó CI Games nemrég egy sajtóesemény keretében mutatta meg ismét a játékot, ahol a bemutatót követően a játék kreatív rendezője, Cezar Virtosu, illetve a producer, Saul Galscon válaszoltak különféle kérdésekre és szóba került a játék konzolos teljesítménye is.

Hirdetés

Galscon elárulta, hogy sok más játékhoz hasonlóan a Lords Of The Fallen is felajánlja majd, hogy egy Quality és egy Performance üzemmód közül válasszunk. A Performance módban 60fps-t és 1080p felbontást kapunk majd, míg a Quality mód 1440p-re emeli a felbontást, de cserébe csak 30fps-ben játszhatunk (bár Galscon mindenkit biztosított, hogy a Lords Of The Fallen így is nagyon jól néz ki).

A producer arról beszélt, hogy mennyire nagy technológiai ugrásnak élték meg, amikor végre bevethették az Unreal Engine 5 igazán ütős eszközeit:

"A legfontosabb számunkra a Lumen volt, mert így már nem kellett előre kiszámolnunk a fényeket. [...] A Lumen segítségével ez már teljesen valós időben zajlik, szóval ez nekünk hatalmas segítség. A Nanite is remek, hiszen általában véve minden területen javul a minőség. Ezen felül ott van még a Chaos fizika, ami nagyon sokat segít a különféle textilekkel, illetve az animációs eszközök is segítenek, hogy folytonosabb mozdulatsorokat hozunk létre minden karakternek. Az UE5 egy hatalmas ugrás a technológiában és ennél már csak jobb lesz."

A Lords Of The Fallen megjelenése október 13.-án várható PC, PlayStation 5 és Xbox Series S|X platformokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)