Hirdetés

Ilyen könnyen változtathatjuk meg az Assassin's Creed Valhalla főhősének a nemét

|

A Ubisoft vikinges játékában bármikor varázsolhatunk a férfi Eivorból nőit, és fordítva.

Hirdetés

Eivor nagy dolgokra hivatott, legalábbis egy misztikus jóslat többek között erről is szólt az Assassin's Creed Valhalla legutóbbi, magyar feliratos előzetesében, amely kifejezetten a játék főszereplőjére fókuszált. Az Odyssey-hez hasonlóan ebben is megválaszthatjuk a játék elején karakterünk nemét, ám döntésünk nem végleges, bármikor dönthetünk másképp. Ráadásul ugyanazon a sztorin fogunk végighaladni akár nőt, akár férfit irányítunk. 

Hirdetés

Hogy ez mennyire lesz egyszerű, arra egy Twitter-felhasználó, bizonyos AccessTheAnimus bejegyzése világíthat rá, aki nemrég megosztott egy klipet, amelyben pillanatok alatt férfi lesz a női Eivorból. Ezt egy "DNA Stream Selection" opció segítségével érhetjük el: 

Az Assassin's Creed Valhalla narratíváért felelős vezetője, Darby McDevitt további részletek megosztását ígérte ezzel a funkcióval kapcsolatban, de a november 17-re belőtt megjelenési dátumig még bőven van idejük mesélni, többek között erről is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)