Hirdetés

Ilyen leárazásokkal készül 2024 elejére a Steam

|

A Valve bejelentette, hogy milyen vásárokkal készül január elsejétől március végéig, és érdemes lesz gyűjteni.

Hirdetés

A Valve idén ünnepli a Steam 20. évfordulóját, ami megváltoztatta a PC-s piacot, a vállalat ebből az alkalomból vicces videóval, akciókkal és más meglepetésekkel köszönte meg nekünk, hogy már két évtizede használjuk az áruházat, még a Steam Deck árából is lefaragott a kerek évforduló kapcsán. 

Persze a Valve-nek nincs szüksége ünnepre ahhoz, hogy megkísértse a bankszámlánkat: hol a japán játékfejlesztés nagyjait árazza le, hol PlayStation kiadói vásárt tart, máskor pedig műfajokra koncentrál. A cég már azt is bejelentette, hogy 2024 első negyedévére mikkel készül.

Hirdetés

A Valve egy külön steames bejegyzésben emlékeztetett mindenkit rá finoman, hogy már nincs is olyan messze 2024, éppen ezért meg akarták osztani a januártól márciusig tartó időszakra tervezett digitális eseményeket, hogy kiválaszthassuk, miken szeretnénk részt venni és ehhez mérten tervezhessünk.

Mint minden évben, úgy jövőre is négy nagy szezonális vásárt fog tartani a Steam, ebből az elsőt tavasszal, emellett pedig lesznek tematikus fesztiválok és természetesen visszatér a Jövő Feszt is, amelynek keretében a felhasználók számos közelgő játék demóját próbálhatják ki. Íme a menetrend:

  • Január 8-15. Kapitalizmus és Gazdaság Fesztivál
  • Január 22-29. Kalózok vs. Nindzsák Fesztivál
  • Február 5-12. Jövő Feszt
  • Február 12-19. Remote Play Together
  • Február 26-március 4. Dinók vs. Robotok Fesztivál
  • Március 14-21. Tavaszi Vásár
  • Március 25-április 1. Pakliépítő Fesztivál

Nyilván egyik dátum sincs bebetonozva, bármilyen változás történhet addig, viszont adja magát a kérdés a listára pillantva: titeket melyik érdekel a leginkább?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)