Hirdetés

Ilyen lehet a GTA-kért felelős Leslie Benzies részben Magyarországon készülő játéka, az Everywhere

|

Az évekkel ezelőtt bejelentett Everywhere még mindig formálódik, most megtudtunk róla ezt-azt.

Hirdetés

2017-ben hallottunk először arról a projektről, amit a Rockstar North korábbi elnöke, a Grand Theft Auto játékokat a harmadiktól az ötödik részig felügyelő Leslie Benzies új csapatával, a Build a Rocket Boy-jal készít. Az Everywhere nagy szabású projekt lesz, amit az is mutat, hogy két csapat dolgozik rajta: az egyik stúdió Edinburgh-ban van, a másik pedig Budapesten, és részben a megszűnt Crytek Budapest volt alkalmazottai dolgoznak benne.

A projekttel kapcsolatban a srácok az elmúlt öt évben szinte semmit nem árultak el, ami annak ismeretében nem meglepő, hogy a Rockstar is csak akkor nyilvánult meg, ha nagyon muszáj volt.

Hirdetés

Most a Galaxy Interactive nevű kockázatitőke-befektető cég prezentációjában bukkant fel az Everywhere, amiben nagy vonalakban vázolták, mi lenne az elképzelés. Eszerint a koncepció alapját a Ready Player One adja (ahogy ők fogalmaztak, "való világbeli Ready Player One" lesz), egy nyílt világú, AAA-szintű játékra számíthatunk többjátékos élménnyel, több fejezetből álló sztorival, felhasználói tartalmakkal, saját, a játékosok által alkotott világokkal, és jelentős mértékű közösségi interakcióval, valamint streaming integrációval.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ettől még olyan sokkal okosabbak nem lettünk, az AAA játékok jelentős része erre épül manapság, de amíg a fejlesztők nem hajlandók kommunikálni, addig ezzel kell beérnünk. Egyébként utoljára 2020 novemberében posztoltak, akkor annyit jelentettek be, hogy Unreal Engine-nel dolgoznak, és keresik az új kollégákat mindenféle területekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)