Hirdetés

Ilyen lehet az egyik új The Witcher játék

|

A CD Projekt RED mellett a The Flame in the Flood készítői is dolgoznak egy The Witcher projekten, erről derült ki most néhány részlet.

Hirdetés

Tavaly kiteregette a lapjait a lengyel vállalat és bejelentette a Cyberpunk 2077 folytatását, egy új IP-t, valamint több új The Witcher játékot is. Egyrészt ott a Polaris kódnevű projekt, amely egy új saga első felvonása lesz, és hat éven belül további két rész követi majd. Másrészt készül a CDPR-veteránokból álló Fool's Theory jóvoltából az első The Witcher remake-je, harmadrészt pedig a cég által felvásárolt The Molasses Flood is egy vajákos mókán ügyködik, ami el fog térni a megszokott élménytől. 

Később aztán - nem zökkenőmentesen, de - megérkezett a next-gen The Witcher 3 patch, és kiderült az is, hogy a vállalat két játékát is kinyírja: a Gwentet és a mobilos The Witcher: Monster Slayert

Hirdetés

A CD Projekt RED tehát tisztázta a helyzetet, így már koncentrálhatunk a jövőre - például arra, amin a The Molasses Flood (The Flame in the Flood, Drake Hollow) dolgozik. Néhány új álláshirdetésnek köszönhetően megtudhattunk a Project Siriusról néhány részletet. Ezek alapján a játék akció-kaland lesz, tartalmazhat kasztokat, valamint többjátékos elemeket, például kooperatív módot és PvE-t, közösségi aktivitásokat is, szóval akár másokkal együtt is indulhatnánk szörnyvadászatra.

Más leírások alapján a Project Sirius a fejlesztőcsapat korábbi címeihez hasonlóan véletlenszerűen generált pályákat tartalmazhat majd, ugyanakkor "nem lineáris" és "filmszerű" történetmesélést, szinkronnal ellátott dialógusokat is említenek, szóval a narratív élményre is erősen építeni fog. Nem elhanyagolható az sem, hogy az egyik listázás "stilizált" játékként írja le a The Molasses Flood újdonságát, de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez mit takar pontosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Már csak azért sem, mivel a CD Projekt RED pár hónappal ezelőtti szavai alapján a Project Sirius még a fejlesztés korai szakaszában tart, így az is lehet, hogy a fent említett funkciók közül nem mindegyik kerül bele a végső változatba. A kérdés mindenesetre adott: ti milyen végeredménynek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)