Hirdetés

Ilyen lehetne a harmadik American McGee's Alice játék, az Alice: Asylum

|

2019-ben hallottunk először American McGee Alice-sorozatának folytatásáról, ami ugyan még mindig nincs kész, de legalább azt tudjuk, miről fog szólni.

Hirdetés

Bár American McGee az id Software-nél kezdte videojátékos karrierjét, mégis többen ismerik a nevét a 2000-es American McGee's Alice miatt (nem nagy rejtély, hogy miért). Az Electronic Arts felügyelete alatt, a Rogue Entertainment csapatának köszönhetően elkészült, kifacsart akció-kalandjáték egyedi módon mutatta be Csodaországot és annak furcsa karaktereit, és nagy sikert aratott mind a kritikusok, mind a játékosok körében.

Folytatása, az Alice: Madness Returns 2011-ben jelent meg, és ugyan visszafogottabb lelkesedés övezte, McGee a megjelenését követően trilógiává szerette volna bővíteni a szériát. Először az Otherlands ötletével állt elő, amiből végül nem játék, hanem kétrészes animáció lett, majd valamivel később bejelentette, hogy a rajongókkal közösen akarja megvalósítani az Alice: Asylumot.

Hirdetés

Most, két évvel később elkészült a forgatókönyv, néhány látványterv, lényegében annak vázlata, hogy miként képzeli el a sztorit. Nyilván erősen spoileres, így aki beleolvasna, ide látogasson el. Már a borító is figyelmeztet, hogy van benne gyermekbántalmazás és tragédia, mentális betegségek, erőszak és horror, úgyhogy mindenkinek saját felelősségre ajánlott.

Hogy ebből lesz-e valaha játék, az az Electronic Artson múlik, mert a franchise jogai náluk vannak. Ha már a Dead Space-t rebootolják, és olyan indie projekteket karolnak fel, mint a Lost in Random vagy a Fe, akár ennek is adhatnának egy esélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)