Hirdetés

Ilyen lenne az Assassin's Creed, ha a Távol-Keleten játszódna

|

Mielőtt még lázba jönnétek, nem jelentették be, hogy Ázsiába fog költözni az új rész. Ez viszont nem tántorította el az egyik rajongót attól, hogy képekbe öntse elképzeléseit.

Hirdetés


Az Assassin's Creed III lezárta Desmond történetét, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy a széria is befejeződött volna. Amíg a Ubisoft szakemberei azon törik a buksijukat, hogy a következő epizód milyen környezetben játszódjon, addig az egyik nagyon tehetséges rajongó elkészített néhány artworköt, amiben Kínába kalauzolja el a bérgyilkosokat. A ChaoyuanXu nevet viselő művész gyönyörűen ábrázolja képein mind a karaktereket, mind pedig az ország jellegzetes építészeti stílusát.

Aki ChaoyuanXu, többi művére is kíváncsi, az látogasson el az alkotó Deviantos oldalára és ámuldozzon a sok szép kép láttán. Talán a Ubisoft meggondolhatná, hogy felveszi őt a csapatukba.

Nektek mi a véleményetek?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)