Hirdetés

Ilyen lesz a bolygókon harcolni az Elite Dangerous: Odyssey-ben

|

A Frontier Developments egy fejlesztői videóban mesélt a következő kiegészítő legnagyobb újdonságáról.

Hirdetés

A Frontier gondoskodott róla, hogy az Elite Dangerous játékosainak legyen mivel elütniük az időt az új kiegészítő megjelenéséig, ezért ingyenessé tették a korábbi csomagot, a Horizons-t. A legtöbben persze már az új tartalmakra vannak kiéhezve, hiszen a közelgő Odyssey nagyszerű újítást hoz a rajongóknak: a bolygókra való leszállás lehetőségét. 

Eddig csupán űrhajókkal utazhattuk be az Elite Dangerous világát, azonban az Odyssey kiegészítő kiszállít minket belőle, hogy gyalogszerrel is megtapasztalhassuk a felfedezés örömét: fénylő űrállomásokat, poros sivatagi előőrsöket és hasonló izgalmas helyszíneket barangolhatunk be belső nézetben.

Hirdetés

Ahhoz azonban teljesen új képességeket kell kifejlesztenünk, hogy pilótából felderítővé váljunk, és azt is alaposan meg kell gondolnunk, hogy milyen felszereléssel bocsátkozunk harcba (lesznek gépkarabélyok, sörétes puskák, SMG-k, rakétavetők és nehézfegyverek is). A fejlesztők szerint várnak kritikus döntések a játékosokra, de magáról az összetett harcrendszerről inkább meséljenek ők a legújabb fejlesztői videóban, ami gyenge angoltudással is jól érthető: 

Várhatóan 2021 elején fogunk még több részletet kapni a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő Elite Dangerous: Odyssey-ről. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)