Hirdetés

Ilyen lesz a Dying Light 2 co-op, és még egy launch trailer is érkezett mellé

|

A Techland még adott egy utolsó lökést a zombis akciójáték marketingszekerének.

Hirdetés

Már csak néhány hét van hátra a Dying Light 2 Stay Human megjelenéséig, a Techland pedig nagyon szeretné, hogy ne feledkezzünk meg erről. Kiadták a játék utolsó, nagy előzetesét a Dying 2 Know fejlesztői napló sorozatuk utolsó részével együtt.

A két videónak köszönhetően kaptunk egy kis darabkát a sztoriból és a kooperatív játékmenetből is, hogy véletlenül se akadhasson el a hype vonat.

Hirdetés

A Dying Light 2 egy nyílt világban játszódó, sztori központú lövölde, erős RPG beütéssel. A játékoskarakterünkkel ellátogatunk az emberiség utolsó városába, és segítenünk kell az ottani túlélőknek, hogy azok életben maradhassanak és egy új életet építhessenek fel a zombiktól hemzsegő világban. Íme tehát az utolsó előzetes:

Itt pedig a fejlesztői napló utolsó része, ami főleg a co-op élményről szól:

A játék 2022. február 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre (egy felhőalapú verzióban).

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)