Hirdetés

Ilyen lesz a Halo Infinite játékmenete

|

Az Xbox Games Showcase során láthattuk akció közben Master Chiefet, a 4K/60 fps pedig simogatta a szemünket.

Hirdetés

Biztosak voltunk benne, hogy az Xbox Series X egyik legizgalmasabb címének ígérkező Halo Infinite fontos szerepet kap majd az Xbox Games Showcase során, elvégre egy ezzel kapcsolatos titokzatos teaser is felbukkant az elmúlt hetek során. A mai eseményen viszont minden értelmet nyert. 

Hirdetés

A Microsoft rögtön a Halo Infinite-tel kezdte a showt, egy szemkápráztató cinematic előzetes hozta meg a hangulatot a játékmenet leleplezéséhez: 

A legizgalmasabb rész ezután következett, ugyanis hosszú perceken keresztül csodálhattuk a játékot magát, valamint átvezető videóit. A felvétel végén aztán beköszönt a Banished új vezetője is, aki élete utolsó nagy csatáját Master Chief ellen akarja megvívni. 

A Halo Infinite megjelenésére a konzol nyitócímeként számíthatunk Xbox Series X-re, de jön PC-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)