Hirdetés

Ilyen lesz a League of Legends mobilon

|

A League of Legends: Wild Rift kihajtja majd a csúcskészülékekből a maximumot.

Hirdetés

Némileg váratlanul az iPhone 12-k bemutatóján is felbukkant a Riot Games egyébként már korábban bejelentett, mobilokra és konzolokra készülő játéka, a League of Legends: Wild Rift. Az Apple néha meghív egy-két fejlesztőt, hogy mutassák be, mennyire remekül lehet almás termékeken játszani - 2015-ben a Fortnite például az Apple nagy éves szoftveres rendezvényén WWDC-n debütált.

Hirdetés

A Wild Rift teljes mértékben kihasználja majd az új A14 Bionic chipet és az 5G-támogatást, így akárhogy is legyünk, kiváló minőségben élvezhetjük a MOBA-t. A megszólaló fejlesztő külön kiemelte, hogy a skinek gyors letöltése sem okoz majd problémát.

A tervek szerint még idén megjelenik, várhatóan nem csak iPhone 12-re, de azon lesz a legjobb. Egyébként Androidon már néhányan tesztelhetik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)