Hirdetés

Ilyen lesz a Ride 4 játékmenete

|

Nem kifejezetten hosszú, de azért elég hangulatosra sikeredett a Ride 4 kedvcsinálója.

Hirdetés

Az olasz Milestone csapata több motoros videojáték-sorozattal is foglalkozik, ezek közül az egyik a 2015-ben elrajtolt Ride széria, aminek a tervek szerint idén ősszel debütál a legújabb, szám szerint negyedik része. A fejlesztők pedig ki is adtak egy vadonatúj videót, amivel talán meg is hozhatják a kedvünket egy kis virtuális motorozáshoz.

Hirdetés

A trailer kifejezetten a Ride 4 játékmenetére fókuszál, és ugyan nem igazán avat be minket a részletekbe, azért azt egész jól bemutatja, milyen érzés lesz majd a különböző kétkerekű gépeken száguldozni. A Milestone elméletileg elképesztő pontossággal ültette át játékába az egyes motorokat, aminek köszönhetően még élethűbbek lehetnek majd a versenyek.

A Ride 4 október 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)