Hirdetés

Ilyen lesz a South Park: Snow Day! játékmenete - nem biztos, hogy erre vágytak a rajongók

|

Ha nem tudnátok elképzelni, hogy hogyan is néz ki az új 3D-s South Park játékban egy meccs, akkor az új trailer majd segít.

Hirdetés

Mi mindannyian imádtuk az elmúlt néhány évben megjelent South Park RPG-ket. A vizuális stílus, a történetmesélés és a játékmechanikák tökéletesen ötvözték a sorozat teljesen elborult témáit a klasszikus szerepjátékok legjobb részeivel. Miután a Stick of Truth és a Fractured but Whole is megnyert minket magának, kissé megrökönyödtünk azon, hogy a South Park csapata most inkább egy 3D-s coop akciójátékot fejleszt.

Már a bejelentéskor sem voltunk lenyűgözve, és ezen nemhogy javítottak volna az időközben napvilágot látott anyagok, hanem csak fokozták rosszallásunkat.

Hirdetés

Akárhogy is, a South Park: Snow Day! most újra megmutatta magát egy a teasernél jóval tartalmasabb trailerben. A videó mind a 100 másodperce tömény akcióval szolgál, és egy kis ízelítőt is kínál az egyes játékmechanikákból és karakterképességekből. Így már nagyjából tudjuk, hogy mire számíthatunk majd a játéktól.

A Sout Park: Snow Day! valamikor 2024-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. A 30 eurós árcímke egy kicsit befogadhatóbbá teszi az egészet, de mi már most érezzük, hogy nem ez lesz a jövő évi kedvencünk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)