Hirdetés

Ilyen lesz a The Witcher Remake alkotóinak játéka

|

A Fool's Theory megvillantotta a The Thaumaturge játékmenetét.

Hirdetés

Néhány napja jelentette be 2007-es The Witcher remake-jének fejlesztésével is megbízott Fool's Theory legújabb játékát, a The Thaumaturge című RPG-t, melynek kiadását a This War of Mine és a Frostpunk mögött álló 11 bit studios vállalta. A közleményből kiderült, hogy az izometrikus nézetű, körökre osztott harcrendszerrel operáló alkotás a szerepjátékok azon válfajába sorolható, amelyek megadják a játékosnak a választás lehetőségét, ugyanakkor el is várják, hogy viselje döntése következményeit.

A The Thaumaturge eseményei az 1900-as évek elején zajlanak az Orosz Birodalom autoriter rezsimje által uralt Varsóban. A lengyel főváros egy multikulturális metropolisz, ahol ugyanúgy jelen van a fényűzés és a jólét, mint a nyomor és a bűnözés, és ahol nemcsak történelmi alakokkal futhatunk össze, hanem természetfeletti lényekkel is.

Hirdetés

A főszereplőt az a képessége teszi különlegessé és emeli az átlagemberek fölé, hogy nem csupán érzékelni tudja a Salutoroknak nevezett misztikus teremtményeket, hanem fel is használhatja az erejüket, ezáltal javítva statisztikáit, legyen szó akár harcról, akár más karakterek befolyásolásáról és meggyőzéséről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)