Hirdetés

Ilyen lesz az Alice Csodaországban alapján készülő túlélőjáték, a To the Star

|

A fejlesztésért a tavalyi stratégia, a Gord mögött álló csapata felel.

Hirdetés

Szívfájdító volt azt látni, hogy American McGee mi mindent megtett azért, hogy elkészíthessen egy új Alice játékot, már a történettel is végzett, de az EA-t nem hatotta meg semmi, a könyörgés sem: a legendás széria jogai a vállalat kezében van, az pedig semmit sem akar vele kezdeni. 

Bár egy Alice videojátékra kicsi az esély, azért szellemi örökös így is lesz. A tavaly megjelent Gordot készítő Covenant.dev újdonsága, a To The Start ugyanis az Alice Csodaországban ihlette meg, ám nem platformer vagy kalandjáték lesz, hanem egy kooperatív túlélőjáték, ahol egy szürreális fantáziavilágot fedezhetünk fel, bizarr tárgyakat készíthetünk és furcsa lényekkel harcolhatunk. 

A To The Star talán legabszurdabb eleme a főzőrendszer lesz, amelynek keretében a szörnyek részeit "elfojtott érzelmekkel" kombinálhatjuk, így különféle kajákat és fegyvereket állíthatunk elő. De nem csak ebben a tekintetben próbál meg a játék valami mást mutatni, mint a többi túlélőcím, hanem a "robusztus" bázisépítésben is, ugyanis egy hordozható portál lesz nálunk, amelyen keresztül meglátogathatjuk a privát dimenziónkat, ahol felépíthetjük a saját házunkat kedvünk szerint. 

Hirdetés

A fejlesztők azt ígérik, hogy a To the Star nyitott világában minden sarkon váratlan dolgokba botolhatunk, és a harcrendszer se lesz mindennapi, hiszen a kulináris döntéseink kihatással lesznek a képességeinkre. Különböző ételeket fogyasztva különböző buffokat szerezhetünk, sőt a kajákat az ellenfélre dobva megváltoztathatjuk az ő tulajdonságaikat is. Trailer még nincs, de képek igen:

Modtámogatásra, és négyfős kooperatív módra is számíthatunk, a Covenant.dev szerint pedig nagyon fontosak nekik a közösség visszajelzései, mivel azok központi szerepet játszanak a játékban. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de az biztos, hogy Early Access-címként fog elrajtolni a Steamen. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)