Hirdetés

Ilyen lesz az Alone in the Dark játékmenete - nézz meg 7 percet a kultikus túlélőhorror rebootjából!

|

A játékosoknak nemcsak a szörnyek és a feladványok okoznak majd nehézséget, hanem az erőforrások szűkössége és tönkremenő fegyverek.

Hirdetés

Példátlan játékbőség jellemzi idén a játékipart, minek következtében még olyan alkotások is alulmaradhatnak a vásárlók korlátozott büdzséjéért és szabadidejéért vívott küzdelemben, amelyekre más körülmények között milliók vetnék rá magukat. Ennek tükrében abszolút érthető, hogy egyes kiadók, úgy ítélték meg, az általuk gondozott játékoknak az adott körülmények között nem a legjobbak a kilátásaik, és ezért a halasztás mellett döntöttek.

Hasonlóképpen tett a THQ Nordic is, amely nem szerette volna, hogy az Alone in the Dark ne kapja meg a neki kijáró figyelmet. Talált is egy kevésbé zsúfolt időszakot az 1992-es első epizód újragondolása számára, ami már csak azért is előnyös, mert a horrorrajongóknak így bőven van idejük végigjátszani a remekbe szabott Alan Wake 2-t, mielőtt fejest ugranának a következő rémálomba.

Hirdetés

Az új Alone in the Darkkal a patinás széria visszatér a gyökereihez, ami azt jelenti, hogy ismételten az 1920-as években járunk, a helyszín pedig az első részben megismert Derceto udvarház, valamint annak környéke. Miként az alábbi videóban is látható, a játékmenet szerves részét képezi majd a fejtörők megoldása, és sokszor szörnyekkel is tengelyt kell majd akasztanunk, ami különösen nehéz lesz úgy, hogy folyamatos lőszerhiánnyal küszködünk, és a közelharci fegyverek is elhasználódnak egy idő után. Erős a gyanú, hogy a Jodie Comer (Emily Hartwood) és David Harbour (Edward Carnby) által alakított főhősöktől (mi döntjük el, hogy melyikük szemszögéből kívánjuk átélni a kalandot) gyakran halljuk majd, hogy kifogytak, vagy épp tönkrement a fegyverük.

Az Alone in the Dark 2024. január 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)