Hirdetés

Ilyen lesz az Assassin's Creed Valhalla világában az otthonunk

|

Megkaptuk az első fotót az otthonunkról, láthatjuk, hogy fog kinézni kezdetben.

Hirdetés

Talán nem az Assassin's Creed Valhalla lesz a széria legtartalmasabb játéka, de így is számottevő méretű területet járhatunk majd be. Viszont bármerre is vezessen utunk, egy helyszínre mindig vissza fogunk térni: a vikingek új otthonáról van szó, ami főbázisként fog szolgálni a játék során. 

Hirdetés

A játék kreatív rendezője, Ashraf Ismail meglehetősen aktív a közösségi médiában, legutóbb például azt árulta el, hogy többek között a Stonehenge-et is meglátogathatjuk majd. Ismail ezúttal is beszédes kedvében volt, ugyanis Twitteren megosztott egy képet arról, hogy miképpen fog kinézni Eivor új otthona Angliában. A fejlesztő leírása szerint lazíthatunk horgászat közben a dokkoknál, egyeztethetünk a hadurunkkal vagy lecsekkolhatjuk az embereinket, ráadásul mindezt gyönyörű környezetben tehetjük majd. Aki esetleg a festői táj láttán azt hinné, hogy ez koncepciós rajz, nos nem az: Ismail külön megerősítette kommentben, hogy ez bizony egy kép a játékból. 

Ahogyan azt Csirke is leírta az Assassin's Creed Valhalla előzetesben, városkánk folyamatosan fejlődik, gyarapodik és egymás után nyílnak meg benne új, teljesen testreszabható épületek, mint a barakk, a kovácsműhely vagy a tetováló kunyhója. Valamikor év végén kiderül, hogy milyen lesz mindez a gyakorlatban PC-n, Google Stadián, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)