Hirdetés

Ilyen lesz az EA Sports FC 24 játékmenete és gépigénye

|

Az Electronic Arts olyan újdonságokról mesél a gameplay videóban, mint a HyperMotionV, a PlayStyles és a továbbfejlesztett Frostbite motor.

Hirdetés

Az EA Sports FC 24 lesz az Electronic Arts FIFA-sorozatának utódja, ez lesz az első olyan játék, amely már a szervezet közreműködése nélkül valósult meg. Ez nagy lépés, nagyon sok múlik az EA-nél rajta, de a bejelentés felvezetése nem ment éppen simán, hiszen sokan kiakadtak azon, hogy milyen borzalmasak lettek az arcok a játék borítóján - másrészről viszont beszédtémát generált. A negatív visszajelzésekre az EA Sports is reagált, próbálta megnyugtatni a rajongókat

Az EA Sports FC 24 hivatalos leleplezése megtörtént a napokban, az első trailer igyekezett meghozni a kedvet a következő focis kalandhoz, és az is kiderült, hogy mikor várhatjuk a FIFA trónörökösét. 

Hirdetés

Az EA Sports most újabb fontos részleteket osztott meg velünk a focis játékával kapcsolatban. Egyrészt egy közel nyolc perces gameplay videót szentelt annak, hogy bemutassa az EA Sports FC 24 legfontosabb játékmenetbeli újításait: ezek között van az úgynevezett HyperMotionV technológia (amivel a valóságban látott focista-mozzanatokat részletesen építi bele a játékba), a PlayStyles (ami egyedi képességeket ad minden játékosnak) és a fejlesztett Frostbite (ami új karaktervázakkal lehetővé teszi, hogy minden eddiginél életszerűbb legyen a mozgás, és realisztikusabbak a mezek animációi). Nézzétek végig, hogy mire lehet számítani: 

Megkaptuk a játék rendszerkövetelményeit is, bár egyelőre nem részletezték, hogy az egyes felbontásokhoz, fps-számhoz és grafikai beállításokhoz milyen hardver kell: 

EA Sports FC 24 gépigény:

EA Sports FC 24 minimum gépigény:

  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel Core i5-6600K 3.50GHz/AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHZ
  • Memória: 8 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB VRAM/AMD Radeon RX 570 4GB VRAM
  • Tárhely: 100 GB szabad hely

EA Sports FC 24 ajánlott gépigény:

  • Op. rendszer: Windows 10 64-bit
  • Processzor: Intel Core i7-6700 3.40GHz/AMD Ryzen 7 2700X 3.7 GHZ
  • Memória: 12 GB RAM
  • Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1660/AMD RX 5600 XT
  • Tárhely: 100 GB szabad hely

Az EA Sports FC 24 szeptember 29-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, de az Ultimate Edition vásárlói már szeptember 22-től játszhatnak majd vele. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)