Hirdetés

Ilyen lesz az EA Sports FC 24: új előzetest és megjelenési dátumot is kaptunk

|

Indulhatnak az előrendelések, kezdődhet a banzáj: az EA focis részlege hivatalosan is új korszakba lépett. A kérdés már csak az, hogy jó-e ez nekünk.

Hirdetés

Egy korszak hivatalosan is véget ért: a FIFA már nem újította meg szerződését az EA-vel, így a nagy kiadó kénytelen egy új focis franchise-ot felfuttatni. Nyilván viszik tovább a FIFA játékok legjobb részeit, de új lehetőségeket is hoznak, ezek voltak a most megejtette bemutató középpontjában. Az EA Sports livestream keretében igyekezett kedvet csinálni a virtuális "nem FIFA" focihoz, amiben elmesélték, mire számíthatunk az EA Sports FC 24-től a névváltáson túl.

Az első és legfontosabb újdonság, hogy az FC-be is bekerül a Madden NFL 24-ben bemutatott Sapien "csontváz". Az új karaktervázak lehetővé teszik, hogy a karakterek minden eddiginél életszerűbben mozoghassanak játék vagy várakozás közben is. A Frostbite új szövettechnológiával is bővült, aminek köszönhetően a játékosok szerelése is sokkal realisztikusabb animációkat kap, már ha mezre menő következtetéseket akarunk levonni...

Hirdetés

A másik fontos extra az úgynevezett HyperMotionV technológia. Ezzel az eszközzel a valóságban látott focista mozzanatokat gyorsan és részletesen építhetik be az FC 24-be. Tegyük fel, hogy egy focimeccsen játékos előáll egy trükkel, ami korábban nem volt része a játéknak: a HyperMotionV-vel ezt a trükköt a fejlesztők eddig nem látott gyorsasággal adhatják hozzá az FC-hez. Fontos megjegyezni, hogy a HyperMotionV csak PS5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n lesz elérhető, de ez talán ma már érthető.

Az utolsó nagy feature a PlayStyles érkezése, ami egyedi képességeket ad minden játékosnak. Ennek köszönhetően a kedvenceitek minden sajátossága reprezentálva lesz a virtuális pályán is megfejelve a fenti mechanizmussal, így a realisztikusság várhatóan szintet lép.

Természetesen lesz Player és Manager karrier, Clubs és VOLTA FOOTBALL mód is a játékban. Az EA Sports továbbá büszkén jelentette, hogy a Liga F és a Női labdarúgó Bundesliga is bekerül a játékba, továbbá leszerződtek az UEFA-val is, így az EA Sports FC 24 lesz az egyetlen játék, amiben benne lesz az UEFA-bajnokok ligája, az UEFA Női Bajnokok Ligája, az UEFA Európa-ligája, az UEFA Európa Konferencia Ligája és az UEFA-szuperkupa.

Megjelenési dátumot is kaptunk: az EA Sports FC 24 szeptember 29-én érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switchre és PC-re. Az Ultimate Edition vásárlók egy héttel korábban, már szeptember 22-én elkezdhetnek játszani majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)