Hirdetés

Ilyen lett volna az Insomniac törölt Pókember-játéka - kiszivárgott a trailer

|

Nagyon közel lehetett a hivatalos leleplezéshez a Spider-Man: The Great Web, mielőtt a Sony lelőtte a projektet.

Hirdetés

Tavaly decemberben kiberbűnözők célkeresztjébe került az Insomniac Games, egy hackercsoport nemcsak az alkalmazottak személyes adataihoz fért hozzá, hanem megszerezte a stúdió következő tíz évre vonatkozó terveit, belső használatra készült videókat a Marvel's Wolverine-ből a félkész alkotás játszható buildjével egyetemben, és még egy sor olyan információt, amelyeket a Sony sosem szándékozott nyilvánosságra hozni.

Miután a zsarolási kísérlet eredménytelen maradt, ha a hackerek kiteregették a szennyest, így sok egyéb mellett megtudhattuk, hogy a PlayStation konzolok gyártója elkaszálta az Insomniac számos betervezett projektjének egyikét, amely lehetővé tette volna, hogy a játékosok Peter Parker és Miles Morales mellett akár Gwen Stacy, azaz Spider-Gwen jelmezét is magukra öltsék.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy pontosan milyen állapotban volt a kukázás pillanatában a Spider-Man: The Great Web, de az, hogy most kiszivárgott egy készre vágott, narrációval kísért, gameplay jeleneteket is tartalmazó előzetes (itt megnézheted), arról árulkodik, hogy karnyújtásnyira lehetett a formális leleplezéstől a multiverzum koncepcióját keblére ölelő alkotás.

Az eddig összegereblyézett információk alapján ötfős multiplayer élményt kínáló, szolgáltatásalapú játékként látta volna meg a napvilágot a Spider-Man: The Great Web, melyben a Baljós Hatos tagjait és más szupergonoszokat (Mysterio, Venom, Doktor Oktopusz, satöbbi) kellett volna móresre tanítanunk.

Kipróbáltátok volna?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)