Hirdetés

Ilyen új tartalmakkal tartja életben a Bethesda a Fallout 76-ot

|

Felturbózott nyilvános események, és rengeteg ütős jutalom várja a nukleáris apokalipszis kitartó kalandorait.

Hirdetés

Megérkezett a Fallout 76 új szezonja, a RIP Daring and the Cryptid Hunt, ami persze hozza a szokásos küldetéseket és jutalmakat a kitartó játékosoknak, de emellett új tartalmakkal is megpróbálja frissen tartani az élményt.

A mostani szezon csúcsát a mutálódott publikus események jelentik: a szokásos akciót újfajta, mutálódott ellenfelek teszik jóval komolyabb kihívássá. Ezzel együtt persze sokkal több jutalmat is kapunk az események teljesítéséért.

Hirdetés

Az ellenséges szörnyek a mutációiknak köszönhetően képesek láthatatlanul kószálni (amíg el nem találjuk őket), felrobbanhatnak a haláluk pillanatában, és akár még vissza is tükrözhetik a rájuk leadott sebzést. Ha mindezen nehezítések ellenére is legyűrjük a rémségeket, akkor extra XP, legendás tárgyak, kincstárjegyek vagy mutálódott csomagok üthetik a markunkat. Utóbbi ritka kincsek megszerzésére ad lehetőséget.

Az új cuccok és mutációk mellett új napi küldetések és persze rengeteg új tárgy várja a játékosokat. Ha letettétek a Fallout 76-ot, akkor most érdemes lehet visszatérni a nukleáris pusztaságba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)