Hirdetés

Ilyen vas kell ahhoz, hogy megmozduljon PC-den a PlayStation Plus vadiúj ajándék játéka

|

Már csak kettőt kell aludni, és megjelenik az Oddworld: Abe's Oddysee valódi folytatása.

Hirdetés

Nyílt titok, hogy Lorne Lanning és Sherry McKenna annak idején nem voltak tökéletesen elégedettek az Oddworld: Abe's Exoddusszal, ugyanis a most már hivatalosan spin-offnak tekintett második részt mindössze kilenc hónap alatt készítették el. Az Oddworld Inhabitants kreatív vezetői sokkal merészebb és nagyobb ívű folytatást álmodtak meg, amit csak most, bő két évtizeddel később tudtak megvalósítani.

Az Oddworld: Soulstorm április 6-án jelenik meg digitális formában (a dobozos kiadásra még három hónapot várni kell) PC-re, valamint PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra. A régebbi PS-változatot ingyen lehet az újra frissíteni, utóbbi pedig bekerült a PlayStation Plus iszonyú erős áprilisi kínálatába. Ennek előnyeit szükségtelen ecsetelnünk annak, aki már rendelkezik PS5-tel, ám aki még nem állt módjában vagy szándékában lecserélni a kifutó generáció gépét, annak sajnos nem jut ingyen Soulstorm.

Hirdetés

Még azzal a trükkel sem, hogy PS5-ös verziót hozzáadja a fiókjához abban a reményben, hogy aztán letölti a PS4-es változatot. Mellesleg az előfizetők PS5-ön az Activity Cardokra támaszkodva úgy kérhetnek tippeket és nézhetnek meg videókat a végigjátszásról, hogy közben akár csak egy pillanatra is ki kellene lépniük a játékból.

Az igencsak szemrevaló platfomer PC-s kiadása az Epic Games Store vendégszeretetét élvezi, hogy mikor találkozhatunk vele más digitális boltokban, például a Steam vagy a GOG.com kínálatában, egyelőre rejtély.

Oddworld: Soulstorm gépigény

Oddworld: Soulstorm minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Quad Core 1,7 GHz CPU
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 670
Szabad hely: 20 GB

Oddworld: Soulstorm ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Quad Core 2,3 GHz CPU
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 970
Szabad hely: 20 GB

Ti várjátok már az Oddworld: Soulstorm megjelenését? A három támogatott platform (PC, PlayStation 4, PlayStation 5) közül melyiken fogtok játszani vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)