Hirdetés

Ilyenek lesznek a Doom, Diablo és más csomagok tartalmai a Call of Dutyban

|

Ezekkel búcsúzik a Modern Warfare II és átadja a terepet a Modern Warfare III-nak.

Hirdetés

A Call of Duty játékok számos vendégszereplővel bővültek az elmúlt években, legutóbb olyan ismert arcok bukkantak fel, mint Snoop Dogg, Nicki Minaj és Lara Croft. A Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 hatodik, egyben utolsó szezonja is tartogat izgalmakat: azt például adatbányászok már a hónap elején felfedezték, hogy a Diablo széria Lilith-je is helyet kaphat a játékban

Aztán hivatalosan is megerősítették, hogy a halloween stílusú, The Haunting névre keresztelt szezonban többek között játszhatunk majd egy legendás képregényhőssel, Spawnnal, valamint bekerülnek a Diablo, a Doom és más franchise-ok tartalmai is. 

Hirdetés

Egy Twitter/X-felhasználó, Boomstrick Butcher több klipet is megosztott a közösségi médiában a licencelt csomagok próbálgatásáról, különböző operátorokat és fegyvereket bemutatva. Az október 9-én élesedő Doom Tracer Pack például a Super Shotgunt és a hírhedt láncfűrészt adja hozzá a Call of Duty fegyverkínálatához, és mindkettő egyre véresebb lesz, minél több ellenfelet likvidálunk: 

Ennél is érdekesebbek az október 15-én megjelenő Lilith és október 26-án csatlakozó Inarius csomagok, amik a két karaktert operátorokként hozzák magukkal, és mindkettejükhöz tartozni fog egy-egy kivégzés is (Daughter of Hatred, illetve Inarius Impaling). Nézzétek csak: 

Mindenki kedvenc Ash Williamse sem maradhat ki a szórásból, de Bruce Campbell karakterének fiatal változatát kapjuk meg, nem a sorozatban látott idősebb kiadást. Az egysorosait is meghallgathatjuk

A képek egyikén még a Dune: Part Two - Sardaukar Pack is képviseltette magát a Sardaukar operátor skinnel, noha ezt még be sem jelentették, szóval meglepetésekre is lehet számítani: 

Ezeken kívül született tweet a Hellsing anime Alucardjának bekerüléséről, felbukkant a Masters of the Universe Skeletora, megmutatta magát a Grim Reaper Ghost skin, és a halloweeni kivégzések is külön figyelmet kaptak. Az utolsó szezon 21-ről 25-re emeli a Prestige Ranket és a szinthatárt pedig 1250-ig tolja ki. Ez lesz a nagy finálé, ugyanakkor nem kell temetni a fegyvereket és kozmatikai cuccokat sem, mivel minden, amit a Modern Warfare II-ben megszereztünk, elérhető lesz a november 10-én érkező Modern Warfare III-ban is (kivéve a War Track-dalokat és egyes skineket). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)