Hirdetés

Íme a 2015/09-es GameStar címlapja!

|

A héten érkezik a legfrissebb GameStar, épp itt az ideje, hogy leleplezzük a címlapot és vele együtt a teljes játékot.

Hirdetés

A játékipar nagyon belendült, csak kapkodjuk a fejünket a jobbnál jobb megjelenések után, így nem volt könnyű eldönteni, mit rakjunk a szeptemberi GameStar címlapjára.

Végül úgy döntöttünk, a hónap egyik legtökéletesebb játékát választjuk, ami minden tekintetben felülmúlta elődjét, aminek minden újítása pozitívan hatott a játékmenetre, és ami újra magasabbra tette a lécet az autós játékok számára; a GameStar 2015/09-es lapszámának sztárja a Forza Motorsport 6!

Az ehavi teljes játékunk sem kevésbé ütős: a 2014-es év egyik nagy sikerű címe, a Thief jár most a magazin mellé. Hamarosan részletezzük a tartalmat, rengeteg teszttel, előzetessel és egyéb érdekes anyaggal készültünk, addig viszont mondjátok el kommentben, hogy tetszik a legfrissebb lapszám.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)