Hirdetés

Íme a Life is Strange: True Colors DLC, ami 20 nappal az alapjáték után érkezik

|

A Life is Strange: True Colors előzményeként szolgáló Wavelengths egy közkedvelt mellékszereplő irányítását adja a kezünkbe.

Hirdetés

Már csak egy szűk hónap, és felkereshetjük a festői szépségű Haven Springs városkát, ahol keserédes kalandok és élmények (barátság, szerelem, tragédia stb.) várnak ránk, amelyeket a mások érzelmeire különösen érzékeny Alex Chen bőrébe bújva tapasztalhatunk meg. Vagyis nem árt iparkodnia annak, aki még előtte felzárkózna, esetleg nosztalgiázna, és ehhez nem akarja megvárni a minap elhalasztott Life is Strange Remastered Collection megjelenését.

Ráadásul miután széria legújabb tagjával, a kivételesen nem epizodikus formában tálalt Life is Strange: True Colorsszal is végeztünk, máris készülhetünk a ráadásra, mert a közönségkedvenc Steph Gingrich is megkapja a jól megérdemelt jutalomjátékát a Deck Nine-tól.

Hirdetés

A Life is Strange: Before the Stormban megismert D&D- és zenebolond lány Arcadia Bayből költözött Haven Springsbe, hogy üzemeltesse a helyi rádióállomást és a hozzá tartozó hanglemezboltot is. A trailer alapján úgy fest, hogy a DLC-t tematizáló különböző ünnepi időszakok között helyet kap a Steph számára érthető módon kiemelten fontos pride-hónap is a halloween és a szilveszter mellett.

Mivel a zene központi szerepet játszik a Wavelengths DLC-ben (meg úgy általában is erős pillére a franchise-nak), cseppet sem meglepő, hogy egy sor kiváló zenekar és előadó dalai csendülnek fel benne. Érdemes lehet rákeresni a Girl in Red, a Foals, az Alt J és a többiek diszkográfiájára, csak hogy tudjátok, mire számítsatok.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Tekintve, hogy a Square Enix hasonló üzletpolitikát folytat, mint annak idején a Life is Strange: Before the Storm esetében, úgy most is csak a normál kiadásnál drágább verziók (Deluxe és Ultimate) tulajdonosai jutnak hozzá úgymond "ingyen" a szeptember 30-án érkező bővítményhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)