Hirdetés

Íme az első játék, ami egyszerre debütál a Game Passban és a PS Plusban a megjelenése napján

|

A Sea of Stars demója már tölthető, szóval már most ki lehet próbálni.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass sikerének köszönhető az, hogy a Sony úgy döntött, hogy gatyába szedi a PlayStation Plust, ennek hála a szolgáltatás nemcsak remek játékokkal bővül havonta (ezek az augusztusi ajándékok), de rendelkezik többfajta csomaggal és egy folyamatosan változó játékkatalógussal is. Azóta a Microsoft is a tettek mezejére lépett, és nem csupán elérhetővé tesz már a megjelenésük napján olyan kiemelt játékokat a Game Passban, mint a Starfield és a Forza Motorsport, de átalakította az Xbox Live Goldot is. 

Augusztusban pedig olyasmi fog történni, ami még eddig nem volt: egy játék egyszerre kerül be mindkét szolgáltatásba, már rögtön a megjelenése napján. 

Hirdetés

A Sabotage Studio (The Messenger) által fejlesztett Sea of Stars egy körökre osztott szerepjáték, egy szerelmeslevél a múlt jRPG-ihez - a retró stílus és a modern dizájn ötvözése, amely egyszerre érződik réginek és újnak. A csapat célja, hogy a felfedezés ugyanolyan kidolgozott legyen, mint a harc, ennek értelmében a mozgás könnyed és zökkenőmentes, és több lehetőségünk lesz a környezettel interakcióba lépni. Már tölthető is a játék demója PC (Steam), Xbox és PlayStation platformokra, ami ízelítőt ad ebből és a harcrendszerből is.

A Sea of Stars nemcsak emiatt különleges, hanem azért is, mert a megjelenésekor, vagyis augusztus 29-én bekerül az Xbox Game Passba és a PlayStation Plus Extra és Deluxe csomagokba is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)