Hirdetés

Íme egy 1,3 millió forintos konzol 24 karátos aranyborításban

|

NES és Famicom kazettákat játszik csak, de arannyal van borítva, a hülyének is megéri.

Hirdetés

Az Analogue NT egy olyan cukiság, ami egyébként teljesen alumíniumból készült, és magán hordozza a modern technológia minden vívmányát amellett, hogy NES és Famicom kazettákat játszik le. A ketyere elve nem olcsó (500 dollár, ami nagyjából 135 000 Ft), de arany kivitelben megtízszereződik az ár.

A konzol készítő úgy döntöttek, hogy a Zelda 30. születésnapjára beborítják az egész gépet 24 karátos arannyal, ami egészen 5000 dollárig nyomta fel a gép árát. Ebből a verzióból 10 darab készült, tehát valószínűleg még a brutális ára ellenére is gyorsan elfogy majd. Ja, és jár hozzá egy eredeti Legend of Zelda kazetta is, bár ennyi pénzért mondjuk az egész sorozatot mellédobhatták volna.

Ha éppen nincs a farzsebben 1 400 000 Ft, akkor nézd meg, hogy hogyan ünnepelheted ingyen a The Legend of Zelda 30. születésnapját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)