Hirdetés

Immerz - érezd, amit játszol!

|

A CES beindult Las Vegasban, mintha mazur is ott lenne egy nyerőgé... izé, egy stand mellett, reméljük hamarosan jelentkezik majd.

Hirdetés

Addig is lássuk mi lehet, ami minket, gamereket érdekelhet.

Elsőként máris itt van a Full Sensory Immersion Gear, amely az Immerz nevű cég terméke. A nyak körül kell viselni és érintés-visszacsatolással rendelkezik.

Két nagyobb pad nyugszik a mellkason - ezek akkor rezegnek, amikor mondjuk egy játékban robbanás következik be, vagy ha egy filmben összedől a világ, esetleg ha a kedvenc dobosod karajul megrúgja a lábdobot a kedvenc dalodban.

A technológia ami a készüléket működteti az úgynevezett KOR-fx platform, amely ángliusul "acusto-haptic" magyarra fordítva hangérintéses hatást ad, amely segítségével a játékosok jobban bele tudják majd élni magukat a játékba, ezáltal jobban fognak játszani.

Az Immerz eszköze minden készülékkel működik, aminek van hangkimenete és a mellkasra fókuszál, ugyanis a valóságban ott alig észrevehető rezgések jönnek létre amikor valaki sír, nevet vagy beszél. 

A termék 190 dolcsiba fog kerülni májusban, amikor majd megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)