Hirdetés

Impact Winter - késik a Bandai Namco túlélőjátéka

|

Az eredeti terv szerint két hónappal a bejelentése után megjelent volna az Impact Winter, de amint nemrég bejelentették a készítők, ehhez képest egy keveset halasztaniuk kellett.

Hirdetés

Ugyan túlélőjátékokból nincs hiány, a legtöbb ilyen játék korai hozzáférésben kerül a játékosok kezébe. Nem ez lesz a helyzet az Impact Winter esetében, de akinek felkeltette az érdeklődését a roguelike elemekkel dúsított izometrikus játék, annak kicsit várnia kell.

A Bandai Namco és a fejlesztést végző Mojo Bones eredetileg április 12-éig tervezte a PC-s változat kiadását, de úgy tűnik, homokszem került a gépezetbe. Ugyanis kicsit több mint egy hónapos halasztás mellett kellett dönteniük és május 23-ára jelölték ki a februárban leleplezett Impact Winter első megjelenési dátumát. A készítők egész pontosan a játék egyensúlya, illetve az új felhasználókat fogadó élmény csiszolásával indokolták a csúszást, ami feltételezhetően a 2017 végére tervezett Xbox One-os és PlayStation 4-es változatokat már nem fogja érinteni.

Ti tesztek majd egy próbát az Impact Winterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)