Hirdetés

Imperivm: Great Battles Of Rome

|

A Haemimont új fejlesztése ez a frissen bejelentett játék, mely - így, hogy a grafikáról még semmit sem tudunk - ígéretesnek tűnik. A készítők egy überkirály szuperúj technológiát vezetnek be, az úgynevezett Real Time Conquest-et (Valós Idejű Hódítás). Az RTC ötvözi az RTS-ek játékmenetét a harc közben is fontos szerepet játszó RPG-elemekkel és a történelmi tényeken alapuló sztorival. A játékban hét népet irányíthatunk Róma nevében - vagy éppen a birodalom ellen. További infók az E3 környékén várhatóak. UPDATE: szorgalmas kommentezőink, Baboy és Z- szolgáltatták az infót, miszerint a játék tavaly már megjelent Olaszországban. Ez esetben a bejelentés minden bizonnyal a nemzetközi verzióra vonatkozott.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)