Hirdetés

Indiában kötött ki a Bioshock fejlesztőinek elveszett játéka

|

Az Irrational Games The Lost című horrorja sosem látott napvilágot, legalábbis az indiai szubkontinensen kívül.

Hirdetés

A kultikus System Shock 2 után két játék fejlesztésébe vágott bele az Irrational Games. A taktikai lövöldözős Deep Cover sosem készült el meg, míg a The Lost című, Xbox és PlayStation 2 konzolokra szánt horror elkészült ugyan, de kiadni már nem sikerült.



A 2002-es céldátumról lecsúsztak egy motorcsere miatt, végül a kiadó Crave Entertainment szerette volna úgy módosítani a feltételeket, hogy budget kategóriában lásson világot. Az utolsó szöget a játék koporsójába egy jogvita verte bele, minek következtében az Irrational hagyta a csudába az egész hóbelevancot, s amikor évekkel később, 2008-ban jelentkezett az indiai FXLabs, akkor hezitálás nélkül túladtak a játékon.

Ilyen volt



Az indiaiak első körben PC-re portolták a Silent Hill, a Zelda és a Devil May Cry szerelmi háromszögéből született gyümölcsként körülírható alkotást, majd hozzáadták a maguk bollywoodi fűszerezését és kiadták Agni: Queen of Darkness címen.
Bill Gardner, az Irrational egyik dizájnere elmondta, hogy gyakorlatilag rá sem ismertek arra a játékra, aminek fejlesztésével éveket töltöttek. Végső soron azonban a The Lost révén szerezték meg azokat a tapasztalatokat konzolos fejlesztés terén, ami hiányában sosem birkóztak volna meg a Bioshockkal.

Ilyen lett

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)