Hirdetés

Indítsd az újévet olcsó Windows 10-zel és Office-szal!

|

A héten véget ér 2020, de ez nem jelenti, hogy az akcióknak is vége - máris itt egy, amivel sokat spórolhatsz!

Hirdetés

Nem tudjuk még, mit tartogat számunkra 2021, de reméljük, a vegyes, intenzív élményeket kínáló 2020 után visszaáll az élet a régi kerékvágásba. Spórolni mindenesetre érdemes, és ha épp Windows 10-et vagy Office szoftvercsomagot vennétek, a GoDeal24.com New Years Super Sale promóciójának keretében az átlagos árnál jóval kevesebbért juthattok hozzá ezekhez.

Hirdetés

Akár Windows 10-re frissítenél, akár Office alkalmazásokra pályázol, az alábbi ajánlatokat érdemes megnézned!

Exkluzív újévi ajánlat: Két program egy csomagban!

A GoDeal24.com-on számos játék és szoftver licenckulcsa megtalálható kedvezményes árakon. Bízhatsz benne, hogy valóban azt kapod, amiért fizetsz. Ha még többet spórolnál, nézd meg az alábbi kuponajánlatokat is!

50% kedvezmény: ESF50

55% kedvezmény: ESF55

További ajánlatok >>

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)