Hirdetés

Indul a Kockafoci TV

|

Ma elindítjuk a nem csak sportrajongóknak szóló TV adásunkat, ahol az Eb a téma.

Hirdetés

Az európai foci ünnepe, az Európa-bajnokság ma este veszi kezdetét, elindítva az egyhónapos versengést. Azért, hogy az Eb emelkedett hangulatát ne csak szakavatott szemek élvezhessék, mai nappal elindítjuk saját, rendszeresen jelentkező foci műsorunkat.

A mai adásban EndreMan és Duncan fog beszélgetni a FourFourTwo magazin szakavatott szerkesztőjével, Benkő Gáborral. Természetesen az urak kerülni fognak mindenféle szakmaiságot, csak úgy lazán, hogy ne csak sportrajongók értsék, hogy miről is van szó. Az adás, ha a technika is úgy akarja, ma délután négy órakor lesz megtekinthető a Kockafoci blogon. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)