Hirdetés

Indul a Steam kincsvadászat!

|

Ez a Valve már megint kitalált valamit

Hirdetés

Vidám felhívással invitálja felhasználóit kincsvadászatra Steamen a Valve. Teljesítsd az épp aktuális küldetéseket, hogy a végén nyerhess akár 100 ingyen játékot.

Újabb akcióval népszerűsíti kívánságlistáját a Steam. Hogy részt vegyünk a most indult kincsvadászaton, minimum 10 játéknak kell lennie várólistánkon. A kincsvadászat lényege, hogy kétnaponta kitűznek négy teljesítendő célt, úgy mint legyen avatárja a Steam profilodnak, érd el a Desert Fox rangot a R.U.S.E.-ban, ilyen pontszám, olyan öcsi, és hasonlók. Ha december 20-ig ezek közül minimum 10-et teljesítünk, úgy a játék végén megvan az esély rá, hogy a három díjazott egyikeként mi válasszunk magunknak 100 ingyen játékot Steamen. Továbbá az összes aktuális feladat teljesítésekor megkapjuk az esélyt, hogy az aktuális akció lejártával kívánságkosarunk első 5 helyezettjét ingyen és bérmentve megkapjuk. Minden akcióban érintett játék leértékelődik arra a két napra, ezzel is bátorítva vásárlásra azokat, akik indulnának a megmérettetésen, de nem rendelkeznek a játékkal. Részletek a hivatalos oldalon, vagy Steam klienseitekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)