Hirdetés

Indul a Nokia N93 szállítása

|

A Nokia N93-mal más a filmezés, a felvételek megszerkesztése és megosztása A Nokia bejelentette, hogy indul az új Nokia N93 szállítása. A nagy teljesítményű Nokia Nseries multimédiás számítógépcsalád legújabb tagja teljes körű videokamera- és telefónia-funkciókészletet és gazdag internet-szolgáltatásokat nyújt. A Nokia N93 Carl Zeiss lencsével ellátott 3,2 megapixeles kamerát és háromszoros optikai zoomot vonultat fel, DVD-hez mérhető minőségű videofelvételre képes, és fejlett csatlakozási és képszerkesztési lehetőségeket kínál. A Nokia N93 közvetlenül a kompatibilis televízióra kapcsolható, ahol nagy képernyőn tekinthetők meg a felvételek. A fotók és a videofilmek a Nokia N93-ról egyenesen a blogba vagy az internetes fényképalbumba tölthetők fel, de kiváló minőségű családi felvételeket készíthetünk, amelyet a készülékkel járó Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver segítségével DVD-re is kiírhatunk. Tovább >>

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)