Hirdetés

Infamous: Second Son vs Infamous 2 (video)

|

Hogy mennyit fejlődött az Infamous sorozat a második rész óta? Itt egy videó, ami egymás mellé pakolja a két játékot.

Hirdetés

Az Infamous: Second Son minden bizonnyal az eddigi legszebb PlayStation 4-es cím lesz és a Sony is nagyon bízik benne, ráadásul Olaszországban még világítós óvszer is jár az előrendeléshez. Az utóbbi továbbra is rejtély.

Az eddig sem volt kérdés, hogy a Sucker Punch rengeteget fejlődött az Infamous 2 óta és az új hardverrel a seggük alatt olyan grafikai és játékmenetbeli megoldásokkal pakolhatták tele a Second Sont, ami korábban nem lett volna lehetséges. A GamesHQMedia csinált egy összehasonlító videót, amiben a két játékot egymás mellé tették, így elég egyértelművé téve a különbségeket. Szép nagyokat lépett előre a Sucker Punch.

 

A liftzenéből avanzsált pornózenére komponált több, mint öt perces videóból minden kiderül. Íme.

Az Infamous: Second Son megjelenése március 21-én várható PlayStation 4-re. Mit gondoltok, várós?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)