Hirdetés

InFamous: Second Son előzetes - képek és új infók

|

Az InFamous: Second Son első információi egy vadonatúj képességekkel bíró főhőst mutatnak be, féltucatnyi képpel körítve.

Hirdetés

A Game Informer beharangozott exkluzív anyagának egy része az InFamous széria következő fejezete volt, amely 10 oldalon kapott helyet a júniusi lapszámban. Ebből kaptunk némi ízelítőt most.

Az InFamous: Second Son a PlayStation 4 egyik nyitócímeként jelenik meg valamikor 2013. karácsonyán. A játék főhőse a 24 éves, indián származású Delsin Rowe, aki Seattle-ben utcai művészként éli világát és szívesen pingálja nevét különböző falfelületekre, lázad a rendszer ellen.

Elfoglaltságával a Department of United Protection (a későbbiekben DUP) figyelmét is felkelti, amely arra szakosodott, hogy a hozzá hasonló „bioterroristákat” kordában tartsák. Igen, kicsit szigorúbb a rendszer, de nem is a graffiti miatt nyomnak puskacsövet az ember képébe.

Delsin egy baleset során szerzett különös képessége a füst irányítása, amit épületek kéményeiből, autók kipufogóiból, könnygázból, esetleg tüzekből gyűjthet össze. A füst segítségével képes füstbombát és tűzgolyót dobni, összezavarni ellenfelei egy füstfelhővel vagy épp a szó szoros értelmében füstté válni (akárcsak Árnyék az X-Men 2-ben).

A Sucker Punch fejlesztőinek ígérete szerint többfajta módon használhatjuk majd a füst képességét, az imént felvázolt lehetőségek csupán ízelítőként szolgálnak, ráadásul a későbbiek során egyéb erőkre is szert teszünk, amelyek között bármikor válthatunk majd harc közben is. Ha minden kötél szakad, még mindig kéznél van egy utolsó lehetőség egy lánc képében, amivel szintén támadhatunk, de ez olyan pórias megoldásnak tűnik annak fényében, hogy a Prototype életérzés elmarja az embert.

A DUP hasonlóan fog viselkedni, mint egy SWAT csapat, ám néhányan közülük az első képek alapján szintén rendelkeznek majd természetfeletti képességekkel, de a fejlesztők erről nem szerettek volna még beszélni. Kár.

Delsin sűrű vendégnek számít majd a DUP magas biztonsági szinttel rendelkező bázisain, de nincs könnyebb dolga Seattle városában sem, ahol mindenhol kamerák, scannerek és biztonsági portok akadályozzák szabad tevékenykedését. Egyelőre erről sem kaptunk több infót, de az biztos, hogy kevés nyugodt pillanatunk lesz kalandozásaink során.

Az InFamous 2 főszereplőjével ellentétben Delsin nagyon is élvezi képességeit, amivel bizonyára nem lesz egyedül, csak kaparintsuk végre kezünk közé az InFamous: Second Son egy kópiáját. Hamarosan további részletekre számíthatunk, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)